外賣自取 咖喱炸雞蛋包飯 下午茶:炸雞超咸得陣蒜頭味,一啲日式炸雞嘅味道感覺都無,好難食 🤢沒有最差只有更差,個飯超硬好似放咗三日嘅隔夜飯,仲難食 🤮片蛋皮正常但超薄 😵跟餐話送沙律,原來係幾粒粟米同一粒車厘茄....餐牌寫可揀湯或熱飲,我問店員有咩熱飲,店員話無熱飲得汽水,咁我就揀汽水啦,到收錢我見貴咗,佢就回覆我話 “汽水加5蚊外賣加3蚊呀嘛”但佢從來無提過汽水要加錢 🤷🏻‍♀️ 原來係無得揀因為佢哋無外賣杯喎!所以外賣只能迫住揀個麵豉湯或者加$5要汽水 😳 我話咁你哋起碼通知聲先吖,佢就一句話 “咁你可以唔要的唔洗幫襯”。成件事講到係我錯咁,間餐廳無餐具提供仲怪個客,真係好特別!成盒嘢我食咗一啖飯一啖雞同個蛋皮就掉咗,真係好浪費但真係太太太太難食了 💩唔好幫襯!真係勁不知所謂 ☠️完全唔係 ”日式”餐廳!🤢
外賣自取 咖喱炸雞蛋包飯 下午茶:
炸雞超咸得陣蒜頭味,一啲日式炸雞嘅味道感覺都無,好難食 🤢
沒有最差只有更差,個飯超硬好似放咗三日嘅隔夜飯,仲難食 🤮
片蛋皮正常但超薄 😵

跟餐話送沙律,原來係幾粒粟米同一粒車厘茄....

唔好幫襯!真係勁不知所謂 ☠️
完全唔係 ”日式”餐廳!🤢
Waiting Time
20 Minutes (TakeAway)
$60 (Tea)