2024-10-20 1012 views
同朋友celebrate 生日諗住搵間氣氛好少少嘅餐廳,結果食到一肚氣!叫野食時,佢地好緊張你有無叫野飲,我想遲少少先order 都唔得咁我地叫左fries, mussel and chicken roll同埋crème burnet. Mussel 同fries 味道正常,但chicken roll 食落口,太肥膩。塊雞皮勁油!我地食左唔夠一個鐘,隻碟仲有食物,但啲Waiter 每隔幾分鐘就走過黎問可唔可以收走隻碟!佢解釋廚房好快要close 我地要上埋甜品先。但係我八點半先入座你九點三左右就咁好似好急住收走我地個main 咁,佢由上菜同我食都唔夠20分鐘,咁你一開始不如唔好俾我叫!仲要碟野成$300 幾蚊,食耐少少都好似唔得咁!如果你想做music bar ,唔想啲客係度坐低慢慢食,你不如唔好做main or pasta 只做酒吧!又要貪心做埋餐廳又要趕住要人走!你而家唔係收緊幾十蚊嘅茶餐廳!!我地二個人二個snacks+main+dessert+ drinks都俾左千幾蚊!但係成餐飯都俾人迫逼要快啲食完!下次真係唔會再幫襯!

Chicken  roll
2024-10-19