2017-11-05
Bigger burger cafe 🍔 真係無改錯名🤤🤤咩都夠曬big😝最緊要係好味!因為朋友遲放工既關係,我地book左9點半,個肚已經打曬鼓😂 一推開門,就聞到超香👃🏽🤤餐廳環境都好靚,好復古,超鍾意枱面既磚,好特別💕 兩個港女即刻忍唔住猛咁影相😂餐牌有weekly limited 既Signature Set, 亦有得單叫Burger/pasta/steak😋Set 就比較抵,會有埋餐湯同蒜蓉包🥖不過都係睇你想叫咩主菜更重要😙好啦咁講咗個set先,我哋就叫左一個M6香煎澳洲牧場西冷牛扒🐄 配香草新薯🥔及田園沙律🥗 👉🏾Set 會跟餐湯同蒜蓉包,仲有餐飲🍹 牛扒就揀左五成熟👅餐湯係蘑菇湯,食到粒粒蘑菇😙好香蘑菇味蒜蓉包就暖暖地,都幾大舊😆超鍾意個田園沙律,佢啲黑醋超級好味,好fresh😚可以中和番牛扒嘅膩👍🏼好鬼開胃✌🏾主角牛扒🐮好有牛味,肉汁,肉質軟硬度適中 正!我哋第二個就唔係Signature Set,係單叫黎!B7 特厚鵝肝安格斯漢堡🍔佢都有一小份嘅田園沙律仲有超大堆嘅薯條🍟薯條多到最後食唔晒🙈 可以點茄汁食😋個漢堡包超級不得了😆👍🏼 大大嚿鵝肝喺上面,入口即融,油脂滲入
Set 就比較抵,會有埋餐湯同蒜蓉包🥖
不過都係睇你想叫咩主菜更重要😙
👉🏾Set 會跟餐湯同蒜蓉包,仲有餐飲🍹
牛扒就揀左五成熟👅
餐湯係蘑菇湯,食到粒粒蘑菇😙好香蘑菇味
蒜蓉包就暖暖地,都幾大舊😆
超鍾意個田園沙律,佢啲黑醋超級好味,好fresh😚
可以中和番牛扒嘅膩👍🏼好鬼開胃✌🏾
主角牛扒🐮好有牛味,肉汁,肉質軟硬度適中 正!
我哋第二個就唔係Signature Set,係單叫黎!
B7 特厚鵝肝安格斯漢堡🍔
個漢堡包超級不得了😆👍🏼 大大嚿鵝肝喺上面,入口即融,油脂滲入口既每一part😝超讚😋😋
安格斯漢堡好juicy,超級厚呀!!加埋車打芝士,好滿足😜
另外我哋兩個叫咗一個小食,黑松露薯條🍟 我超級鍾意食黑松露,佢一啲都唔孤寒😍
勁大pat黑松露每一條薯條都掂到勁多🤤而且啲薯條都超級脆,熱辣辣上枱!我地好鍾意😝😝
最後叫咗個藍莓芝士蛋糕,甜甜地都唔錯🍰