本身諗住上次食過中環店,又好食又坐得舒服,咁再想回味下佢哋啲串燒。我就提前一日book 位啦。用餐當日我哋兩個人6點45分到 (本身book 咗6半), okay 快快脆脆入去叫嘢食,我都知我遲咗15分鐘。佢哋未上哂第一轉啲嘢食,係15分鐘左右就問我哋last order 有冇嘢加,我就吓咗聲,同佢哋職員講我哋啱啱先入場咋喎。okay 都冇問題啦,我哋睇多陣有咩想食就reorder 加追嘢食。加追份量都偏多,知道餐廳要時間燒,又上過 2 - 3 轉嘢食都係未齊,都冇乜嘢啦。去到差唔多8點左右,有職員過嚟問,用餐時間就夠啦,不如賣咗張單先。再過多陣,有職員又走埋嚟話不如俾個盒我哋入起未食完嘅嘢。嗰下我真係好有hard feeling, 同我個friend 話我真係覺得今餐有好差嘅dining experience。出面有人等位,場入面又有吉枱,早過我哋入去又未起身,點解食串燒要食到咁趕呢?你上唔齊啲嘢我都冇催過你哋,你冇count in 你哋preparation 嘅時間,最尾一上就上哂起碼10樣嘢上枱又擺唔哂。well, 我想講食客食嘢都要時間㗎囉,我想快就食街邊魚蛋檔啲燒烤啦。仲有我

嗰下我真係好有hard feeling, 同我個friend 話我真係覺得今餐有好差嘅dining experience。出面有人等位,場入面又有吉枱,早過我哋入去又未起身,點解食串燒要食到咁趕呢?你上唔齊啲嘢我都冇催過你哋,你冇count in 你哋preparation 嘅時間,最尾一上就上哂起碼10樣嘢上枱又擺唔哂。well, 我想講食客食嘢都要時間㗎囉,我想快就食街邊魚蛋檔啲燒烤啦。仲有我唔係霸住你張枱係度吹水唔走,我哋一直食緊。我兩個人食咗千二蚊,你價錢唔平之餘,仲要趕客。尖沙咀店令我好失望囉。