2024-06-15 659 views
勁離譜,去到諗住等下午茶,等到佢話拎得咪㩒飛,前邊都有一台等下午茶,跟住直接問我地幾多位,跟住安排咗入座,入到去冇下午茶點心紙就問個部長,個部長就話咦,你依家入咗做唔係下午茶㗎喎,我哋就話我哋頭先拎飛係拎下午茶飛,同埋出邊個reception叫我哋入嚟,之後個部長就話咁你等一陣再拎下午茶點心紙,轉個頭個reception入黎話以為我地係茶市依家未入得,要我地出返去等,好彩有拎飛果張紙,同佢講我地係拎下午茶,拎完就問我地幾多位,我地咪入座,佢堅持話未入得丫,要出去等丫,我就話我地前邊果張都係下午茶架喎,跟住佢就話,係咩,就走左跟住我哋到兩點再問佢拎下午茶點心紙,職員十問9吾應不過都好公道d講,其實一直都有黎飲茶,今次係個別事件,野食都吾差既

跟住我哋到兩點再問佢拎下午茶點心紙,職員十問9吾應

2024-06-15
$100 (Tea)