2023-03-29 527 views
想食燒肉好耐 就搵左呢間 點知一食 就好伏 叫個和牛餐最貴 出到黎啲牛黑曬 或者好多雪係上面 再唔係就 叫啲燒肉汁 咩味增汁 出到黎 好似嘔吐物咁 牛肉又碎咁算啦 咪叫啲海鮮食 比又比唔足 啲蝦又梅個頭又黑曬 一睇就知道擺左好耐 叫啲帶子蠔肉 點知放曬係同1個錫紙兜到 大佬啲味都唔同啦😅唔知以為好忙 好多客人😅再算 叫啲生菜唸住包舊牛食 點知黃曬 爛曬 想要完整既1塊都無 跟住唸住叫個烏冬食下啦 個湯啲味95搭8 完全唔識形容 牛肉好似白十咁 無味成晚食落去 就得個雞軟骨好食 4百幾蚊加埋1 呢個價錢食啲咁既野真係唔抵 我以前重來唔打食品 不過今次真係好嬲 唔會再黎 唔怪個場咁靜啦😅
想食燒肉好耐

2023-03-29