2014-02-17 2197 views
光顧這間食店已有數次了,為什麼呢?皆因每次都有驚喜,因佢地一定會選擇新鮮食材去煮給客人,令每位食客都會想再重臨再試其他未試的菜式!。今晚幾位密友再次黎呢度食,吃了黃金泡菜~少少辣令人好開胃,之前食過黑松露蛋白炒飯,今次老細推介鮑汁炆飯,雖然用鮑汁但煮得好光身,很足料,真係是ichiban。另外order咗鮮蟹肉豆腐煲,如果蟹肉有多少少就更完美了,蒜香牛仔肉的牛肉粒很嫩而且彈牙,雞煲是我必選的因是我的至愛,超正!每一道餸菜都很有水準。雖然地方不大但很整潔,服務好亦好好傾!是我近期超鍾愛的飯局地方。一間食不厭的食店*^O^*誠意推介!

一間食不厭的食店*^O^*
誠意推介!
蒜香牛仔粒
$150 (Dinner)