2011-08-21 32 views
去左呢間幫襯左兩次 , 第一次係旺角搵野食 , 見到呢間諗住試下啦 , 好快就有位喇 ~餐廳細細間 , 大都是兩人座位 , 我地點了 [ 築地海鮮蛋白炒飯 ] , 賣相 ok 喎 , 味道略為淡左 d , 我一向講求健康 , 就覺得 ok 啦 ~ 另外就試吓佢地既手打烏冬 , 我地叫左一個 [ 金菇牛肉卷手打烏冬配豬骨麫豉湯底 ] ,味道不錯 , 望吓旁邊既屏風 , d 燈光會變色的 , 呢度比較適合情侶撐枱腳 第二次就三個人去 , 麻煩喇 , 原來全店只有一至兩張四人枱 , 我地要係二人枱度等人走 , 卒之都等左 20 分鐘左右才可搬去四人枱坐 , 馬上叫了幾樣食物 , 因等到好肚餓喇 ~咖喱豬扒焗飯 , 豬扒都夠鬆脆 , 日式咖哩都是略帶甜味的 , ok 啦 照燒雞排番茄汁蛋包飯 , 番茄汁不是很討好 ( 可能我個人口味 ) , 雞扒都是一般做法 , 不過不失 法式焗薯蓉 , 都是一般 , 無咩驚喜 整體來講 , 它只能有 6 分 , 地點方便 , 食物 ok , 價錢合理 , 都可再去 , 但不會常去 , 因無咩花款
味道略為淡左 d ,
我一向講求健康 , 就覺得 ok 啦 ~

法式焗薯蓉 , 都是一般 , 無咩驚喜

築地海鮮蛋白炒飯
金菇牛肉卷手打烏冬配豬骨麫豉湯底
咖喱豬扒焗飯
照燒雞排番茄汁蛋包飯
法式焗薯蓉
$60 (Dinner)
築地海鮮蛋白炒飯
金菇牛肉卷手打烏冬配豬骨麫豉湯底