2015年4月17日(星期五)同班姐妹食完飯,去左試呢間喺堅尼地城嘅「夏雪」。全店有4款waffle:朱古力、綠茶、什莓和紫薯。仲有北海道3.7牛乳雪糕同咖啡。講真以甜品店黎講選擇唔多。坐高架凳,大部份人都搭枱,少少迫唔特別舒服,出面又多人等位,唔預laid back食。星期五晚上人好多,等左至少半個鐘,如果唔係三五成群吹住水等,男朋友/老公未必會陪我地啲女人仔癲。相片入食評正題。結論係,你見到條人龍,心入面一定覺得「我揾一次要食到你」,但食完之後,都係不外如是。我同姐妹們都覺得同樣或更低價錢,一定有更好選擇。
Chocolate banana waffle
Purple potato waffle
2015-04-17
Waiting Time
30 Minutes (Dine In)
$32.5 (Last Night Supper)
  • 其他食評話apple crumble可以一試