今晚同屋企人諗唔到食乜,就黎試下呢間裝修完改左名既饗樂町😮其實我完全冇食過佢既前身,今次真係叫第一次黎體驗🤗呢度係要填紙仔落單的,但我喺填時係有啲迷惘的,因為佢有好多欄咁,唔知填邊好🧐🧐我就嗌左個M2($68),係五色刺身丼+五件壽司+麵豉湯🥣個五色刺身丼既魚生大致上都冇乜問題,係個北寄貝有一朕有啲奇異既怪味,但返到屋企就冇屙既😂😂個醋飯係有啲微溫,我就有少少唔慣🥲🥲五件壽司平均個size都唔大,但啲醋飯都幾明顯係有啲失色,好容易就散開咁😶另外仲嗌左個炸蝦壽司,個size就有圖你睇——真係好大!上面啲汁就係甜甜地咁,都OK好食👌🏼👌🏼呢個芝士焗帆立貝幾有趣,芝士有鹹味就當然啦,但我地發現其他野都冇乜鹹味🤯🤯即係你食完啲芝士就會得返一兜冇乜味既帆立貝+薯仔+紅蘿蔔+洋蔥🥔🥕🧅屋企人就嗌左個A1軟殼蟹天婦羅盛,佢話啲炸野有啲過油,食食下會好膩🥹整體黎講,呢個價錢真係冇得要求咁多,但我覺得大鴻輝同一集團既Magic Touch好食好多💪🏼💪🏼
今晚同屋企人諗唔到食乜,就黎試下呢間裝修完改左名既饗樂町😮
其實我完全冇食過佢既前身,今次真係叫第一次黎體驗🤗
我就嗌左個M2($68),係五色刺身丼+五件壽司+麵豉湯🥣
個醋飯係有啲微溫,我就有少少唔慣🥲🥲
2022-11-01