2015-05-11
前睇食評講到好似好差,但係媽咪嘅朋友推介話意大利飯好好味,咁啱母親節,咁咪同媽咪,爸爸,細妹去食囉!我都係預早兩個鐘book枱,接電話個女仔都接受,今日咩日子呀,我相信好多餐廳都唔會接受囉!都算幾好啦!我哋比booking時間早到2,3個字,有個帶圍裙嘅女職員問我幾位,有無book位,我話有,佢立即同我講唔好意思,要等一陣,眼見入面full哂,出面有幾個等緊,心諗有排等啦!但係都係等咗4,5個字度,可能book咗嘅關係,所比其他等緊嘅客人早入去啩!入到去,當然order咗最期待嘅意大利啦,仲有卡邦尼,兩個all day breakfast,飲品方面叫咁杯果汁,兩杯咖啡,同埋雪梨茶!個意大利飯果然無失望,菇菌多,仲有隻大蘑菇係底,出面好難用咁嘅價錢食到,卡邦尼夠cream,好夠味,兩個all day breakfast就普通咗啲😊,但waffle唔差嘅,個炒蛋都滑嘅!飲品方面,我就飲果汁,味道唔似用糖水溝出黎,好有果味,爸爸媽咪話咖啡好香,細妹就話杯雪梨茶有啲甜!服務方面,啲職員都係有禮貌嘅,我哋食完嘅時候,有個女人唔知嘈咩,淨係聽到佢講等得耐,我見個職員係咁講唔好意思,就算我book咗
服務方面,啲職員都係有禮貌嘅,我哋食完嘅時候,有個女人唔知嘈咩,淨係聽到佢講等得耐,我見個職員係咁講唔好意思,就算我book咗位都要等啦!不過事實又真係幾多人等位,加上炎熱天氣,邊個願等呀!😨
跟住到埋單果時,職員遞上粒朱古力,講句母親節快樂,算係咁,呢啲日子,好多餐廳都會推出啲甚麼套餐,賺你一筆先,呢間餐廳做返平日之餘,仲要有啲小心思,個老闆都值得一讚!
整體而言,不錯的一餐,媽媽都好滿意!