放工之後想食上海菜,之前食過南x館普普通通,得返間尚點,之前未食過,膽粗粗去左試,又有d驚喜喎😜食物: 擔擔麵。味道麵質都可以,不過點解點解點解無"排骨擔擔麵" "排骨擔擔麵" "排骨擔擔麵"... 小籠包。一籠4粒,皮薄 夠汁,今次只係叫左一籠,下次要叫多籠先夠🤣🤤津白年糕。本身鐘意食年糕,對呢碟有d要求,味道同質地都好重要😎 急不及待飲啖湯先,味道適中,津白都夠入味,年糕質地正正就係我要的煙煙韌韌 正!但年糕可以再入味d服務:有位金毛職員見到我地縮下縮下,就主動同我地講風口位,呢個時間未坐滿,要唔要轉位,人不可以貌相,佢望落有d惡,但又好鬼死細心🥰職員上菜時都有提醒小心熱,可能見到我個猴擒樣🤣但到開始繁忙,想搵個職員要多對筷子有d難,舉左幾次手先得總結:整體食物 服務都不錯,價錢都合理下次想食上海菜會再去P. S. 掛住食唔記得影相😩下次要相機食先📸

食物:

服務:
職員上菜時都有提醒小心熱,可能見到我個猴擒樣🤣
但到開始繁忙,想搵個職員要多對筷子有d難,舉左幾次手先得

總結:
整體食物 服務都不錯,價錢都合理
下次想食上海菜會再去

P. S. 掛住食唔記得影相😩下次要相機食先📸