2020-10-28 157 views
世界一蘋果批 $36🍎批製作需時 需要耐心等候一陣先有得拎 拎上手熱辣辣 唔使除口罩都已經聞到好香蘋果同吉士味🤤蘋果批既外皮呈金黃色 中間有滿滿既蘋果肉同吉士醬😋而食落酥皮好酥脆 中間有酸酸甜甜既吉士醬同豆乳味既忌廉比較特別 仲有細細粒好爽口既富士蘋果粒 成個層次非口分明豐富 而且冇好膩既感覺 連唔鐘意食甜品既朋友都讚好食 不愧為世界第一🤩評分: 9.5/10🌟牛油千層一口酥 $38上次食完又冇影低相 今次影返店家既補數🤣呢個係採用多層酥皮堆疊和在表面加上糖漿的方法造成小小既一口酥口感酥軟香脆 甜甜地好適合用黎做小食 不消五分鐘就將整杯消滅哂了😆不過食完記住補充足夠既水份 一口酥有少少太甜食多會鎖口同有啲熱氣😵評分: 9/10🌟—————————————————————————Mille Mele Tokyo (尖沙咀)尖沙咀彌敦道118號Mira Mall地下G65號舖Mille Mele Tokyo (銅鑼灣)銅鑼灣霎東街33號地下4B號舖
世界一蘋果批 $36
蘋果批既外皮呈金黃色 中間有滿滿既蘋果肉同吉士醬😋
評分: 9.5/10🌟

牛油千層一口酥 $38
上次食完又冇影低相 今次影返店家既補數🤣
評分: 9/10🌟
—————————————————————————
Mille Mele Tokyo (尖沙咀)
尖沙咀彌敦道118號Mira Mall地下G65號舖

Mille Mele Tokyo (銅鑼灣)
銅鑼灣霎東街33號地下4B號舖
世界一蘋果批