中伏體驗  唔知點解咁多好評本來黎愉景新城都冇話要食佢嘅 行行吓經過 都算多人幫襯 同埋聽過好似都出名 咁就俾次機會試吓好啦 入去嘅時候係中午2點半左右 食lunch set我地分別叫咗L4 紫蘇豚肉拉麵 $108 同L5 牛肉鰹魚讚岐烏冬 $78L4個餐有拉麵之餘 仲有3件 加州卷 / 吞拿魚茸卷 同埋飲品我就點咗加州卷同罐裝可樂L5個餐就只包多個飲品 冇壽司我地就點咗熱黑糖鮮薑兩個餐都要另收加一的 埋單要$205烏冬黎到後 牛肉新鮮 但數量小得可憐同埋好油 明明鰹魚湯烏冬 點解會咁鬼油係因為抄啲牛肉果陣 落咗好多油? 再之後就咁夾落個烏冬到上菜?隔一隔油先放落碗烏冬到都懶得做嗎?食完見到碗野成層油係面 同埋啲烏冬我會預係有咬口啦 話哂個餐真係好普通 得一隻蛋 個黃熟嘅 冇流心 同小小海苔 冇特別其他料 點知烏冬都係偏淋嘅味道就真係好普通 冇特別話好出色 預期到嘅味道 但真係好油好啦到個拉麵啦 成舊水 諗住會好好食啦點知 見到得兩片 真係兩片豚肉 小小荀 一隻蛋 一塊仔紫菜 同埋小量紫蘇碎拉麵唔得 唔掛汁 普通貨諗住個靈魂係個湯 點知同味精拉麵個湯一樣 唔濃 好淡好浠 流於表面 感
中伏體驗  唔知點解咁多好評

我地就點咗熱黑糖鮮薑

兩個餐都要另收加一的 埋單要$205

烏冬黎到後 牛肉新鮮 但數量小得可憐
同埋好油 明明鰹魚湯烏冬 點解會咁鬼油
係因為抄啲牛肉果陣 落咗好多油?
再之後就咁夾落個烏冬到上菜?
隔一隔油先放落碗烏冬到都懶得做嗎?

味道就真係好普通 冇特別話好出色 預期到嘅味道 但真係好油

好啦到個拉麵啦 成舊水 諗住會好好食啦

拉麵唔得 唔掛汁 普通貨
諗住個靈魂係個湯 點知同味精拉麵個湯一樣 唔濃 好淡好浠 流於表面 感覺真係開味精粉出嚟咁 垃圾!

豚肉就有燒過吓 都有油香 肥美 算好食 但真係冇多 兩塊
紫蘇碎就唔夾碗野 感覺完全係多餘