2017-05-16 301 views
最近見依間食釜飯嘅係openrice排行第一又多人推。趁Sogo大減價過銅鑼灣順便嚟試下。星期六中午落大雨,1點半嚟到仲唔駛等位心中大喜。餐牌選擇唔算多,我叫左個鰻魚釜飯,同行朋友叫左個極上釜飯。先嚟個前菜好有驚喜,估唔到前菜好出色,所以搞到我地好期待主角—釜飯! 由於同行朋友唔食刺身所以比左刺身!點知依個完全係伏嘅開始、食完好想嘔!吞拿魚未完全解凍,咬落仲冰冰地,同埋好猩,食完個口成陣猩味好難受 諗住飲啖味噌湯過下口,點知好似水咁稀,一d味都無👎🏻👎🏻釜飯到仲見到個釜飯蓋邊積左好多塵,即刻毛管筒 飯算係咁啦無特別。依個價錢依個環境同埋依個清潔度令人好失望。完全唔值依個價,而且坐得好迫👎🏻👎🏻 唔會再嚟

諗住飲啖味噌湯過下口,點知好似水咁稀,一d味都無👎🏻👎🏻

釜飯到仲見到個釜飯蓋邊積左好多塵,即刻毛管筒
前菜
鰻魚釜飯
2017-05-13
$250 (Lunch)
前菜
  • 釜飯