朋友係社交媒體網站見到$199放題串燒,再睇完open-rice食評,決定幾叮友一試🤐裝修新淨位置寬闊貌似正正常常,$278加一8點食到9:30,打開個QR菜單一分鐘睇完?係得咁多野食咋?所有豬牛羊雞分類d 野食少得可憐,個牛分類就得4款total、羊一款就係羊肉?然後所有食都係要燒?搵樣野立即食下都冇?個廢廢電爐🙄想辣親手都難呀,幾條友,你眼望我眼,燒完一串得三舊,燒到9點就黎埋單,想點多轉咩😧?!已cut單!大佬!你cut單都同我講聲呀,問多野句「我地cut單你有冇野加?」算啦!大家中伏啦!食唔飽、等得耐、所有野食都要依靠個舊廢串燒機,跟住9:30就吹客走啦😠我地望一望,乜外面好多人等咩?冇呀 員工坐係客台等收工咋,想食埋已經燒緊個幾串野姐?!都要吹...阻你收檔咁 咩料呀 9:30星期6呀?!趕收工...食完位位$300幾🙄🙄🙄$300幾唔係貴呀,不過食咁嘅質同量我不如返屋企食啦 🫠食唔飽,電串燒爐曬時間,又要趕客走,店舖冇心做飲食😡真係食完立即係車就要打個劣評佢😤😤
食完位位$300幾🙄🙄🙄