2019-12-30 1341 views
我好少寫負評,因為食嘢好講个人口味,無謂影響人地生意,損人不利己。但今次真係忍唔住。今日晏晝去食lunch, 叫咗鵝肝牛肉眼扒同銀鱈魚,超難食,簡直遺反商品說明條例。我地食凈好多,但個waitress一句都冇問,服務態度認真麻麻。首先講鵝肝牛扒。我地懷疑嗰件係鴨肝,又或劣質鵝肝。件牛扒超薄,好似早餐嗰D咁。叫5成熟,但煎到又乾又硬,叉都拮唔入又切唔開。收费$208加一。個銀鱈魚亦唔似銀鳕魚,收費$188加一所謂semi buffet, 只有唔多新鮮嘅菜三款,煙三文魚同cheap火腿,南瓜湯(全場最正常),以咁嘅收費認真離譜!地方環境一般,只喺工廠大廈,以為咁嘅價錢食物質素應該唔錯,點知係有史以來數一數二最差難怪由頭到尾都係得3、4枱客。

個銀鱈魚亦唔似銀鳕魚,收費$188加一

難怪由頭到尾都係得3、4枱客。
2019-12-30
$200 (Lunch)