2014-09-25
好耐冇黎諗住試下,點知吾試好過。叫左兩個set,一牛一魚,一個set加錢加左個parma ham,另外三個意粉,兩個happy hour set。1。一開始兩個墨魚扁麵話冇扁麵要改普通圓意粉都算啦,外地同事話個麵食落d味怪怪地,我一試,好似食緊港式粥麵店d早餐炒麵甘既味,d油味好明顯係花生油類。。。2。牛扒叫佢五成熟,佢話通常俾三成+熱石板上,自己再決定幾熟,好,上菜已經被切件都算,我只係移開杯水甘短既時間,再睇件扒已經八成熟?!我就吾信你舊石比人地石燒果舊更熱。。。只可以慶幸件牛吾un。。。3。五個人有四個都就黎食飽,雪魚餐都仲未出現,見收錢位先生行過想話轉達下追下件魚,佢咩都吾諗就答我黎緊。。。再問個好d既姐姐,話醃要時間所以耐d?!。。。4。碟parma ham火腿冇味,好彩連怪味都冇,但件哈蜜瓜爽脆到同事以為食緊水梨(甘即係連瓜味都feel吾到)。。。埋單時諗住反映下油味問題,收錢果位斬釘截鐵意粉都係用橄欖油,話吾會用其他油?!甘可能你d墨魚汁係用花生油黎調既??冇下次啦。。。
冇下次啦。。。
Other Info. :
唯一係小食中既炸薯角好食,同埋杯紅/白酒吾錯甘囉!