2011-04-29
超嬲超嬲超嬲!!!!!!!我係特登開 ACC 寫呢編食評, 因為我想話俾各位有心去食好野O既人知呢間野我已經永久 BLACK LIST !!!!!!我用 $158 O係網上買劵, 佢聲稱佢原價 $488, 所以收返加一 $49, 即係每人 $207 !如果我真係用正價 $488 加一, $536.8去食, 我一定會當場激死 !!!憤怒歷程 : 一去到, 見到個場, O咀, 佢話佢有2層, 第一層, 根本唔可以叫坐得人O既地方簡直就好似坐左O係商場條走廊, 或餐廳O既招待處一樣, 又逼, 又好似坐街咁.不過我可以上樓, 以為冇死, 一上到去. 我真係要寫個服字 !!!佢可以張一個我諗50人O既場, 放過百座位, LIFT口, 走廊全部都有桌, 我地張6人桌, 坐定定好地地, 不過你唔好去拎晒食囉, 完全係要側身過.全部單程路, 有人行你要讓 !!!!食物, 款少我冇所謂, 做得好, 我淨食蠔食HAM 都OK, 因為我黎都係為左咁.佢主打 "$158 全新時段,星級版Marco's 自助餐,即開生蠔,Parma Ham,Pizza,沙律,湯,甜品任食"全新時段, 冇錯, 就係限我地只可以星
呢間野我已經永久 BLACK LIST !!!!!!
憤怒歷程 :
全部單程路, 有人行你要讓 !!!!
全新時段, 冇錯, 就係限我地只可以星期一到星期五, 6點30 至 9點食,
時間短我冇所謂, 如果你 FILL得快, 我又食得爽, 我一個鐘攪掂佢都OK,
但精彩O既係 "即開生蠔" , 冇錯, 佢真係即開, 開O個個生手到嘔, 平均每次等15-20分鐘, 仲要係排隊!!!!
我坐O係度等到冇咁嬲, 我唔係誇, 我等等下, 係等到餓呀 !!! 你地有冇試過任食係會食到餓呀 !!!
仲有, 佢唔係6點30即刻有人開, 佢要等有人手, 等到7點先開始有得排隊拎 !!!!!
佢個人一刀落, 一隻蠔, 冇左 4份1 至 3份1 隻, 因為爛左, 都冇所謂.
隻蠔根本就係死O既, 死左O既蠔洗咩玩即開呀 ?!?!?!
好明顯係佢唔想你食咁多啦, 開定晒, 一人6隻容咩易, 要你次次排20分鐘, 我拎左2轉, 已經冇晒時間 !!!!
仲有, 每人拎3隻, 都算, 但O個3隻野, 我問佢, 呢3隻係唔係蜆黎架 ?!?!?!?
你冇聽錯, 我真係講蜆 !!!!!!! 如果呢3隻係蠔, 我下次見到小儀我都話係姚明啦 !!!!!!!
味道仲要唔好 !!!!
講到HAM, 佢要搵人用個機即刨俾你, 每次2片, 問佢先多1片, 冇人就唔刨定, 有時去到O個度冇人刨, 又係要排隊 !!!!
仲要次次仲要搭多件包你, 生果都冇件, 俾包, 仲要勁大舊包. 實行質飽你 !!!
講到底又係O個樣野, 好明顯係佢唔想你食咁多啦 !!!!!!
其餘冷盤我都唔想講, 佢夠膽死用個大盤, 裝一盤罐頭什果出黎話係沙律你就知咩事.
而佢主打 "安格斯肉眼扒,法國鵝肝釀鴨胸等多款全新矜貴主菜" ,
得一款係比例食得落口 , 就係"布根地紅酒燴牛" .
其他的, 超普通西餐廳質數 !!!!
甜品, 簡單就係, 佢O係網上話有的, 我搵唔到囉."Crème Brulee 法式焦糖燉蛋" ?!?!?!?! O係邊 ?!?!?!?!?
我屋企都係做飲食業, 我覺得成件事最嬲就係, 佢地做生意冇良心, 你地知唔知佢收左幾多 $ ?
下午星期6, 日食BUFFET, TOTAL $177每位, 佢賣出左 13,009 張飛, 共 $ 2,302,593.
晚上星期1至5 食BUFFET, TOTAL $ 207每位, 佢賣出左 3,250 張飛, 共 $ 672,750.
係接近 $ 300萬 !!!!
仲要係, 你唔去, 佢都係收到, 我覺得做生意, 收得人$ 做任食, 就唔好做到咁孤寒.
時間短, 款式少, 主打的完全唔掂, 任食重點平均排20分鐘先得少少拎到, 仲要唔好食, 環境超逼.
錢收左你先, 依家講咩都冇用, 佢O既態度係, 你咪唔好黎囉 !
雖然買左飛O既大家已經冇彎轉, 但我希望我呢篇第一次食評可以令一D未去過又想試O既人真係諗清楚.
呢間野, 我就永遠 BLACK LIST, 太冇良心了 !!!!!