2024-11-11
為左喺金鐘返工嘅朋友仔食晏,特登喺search吓附近有咩好嘢食,俾我搵到呢間Uncle Pizza,雖然佢位置有啲隔涉,但係都食晏時間都坐滿晒人。lunch set好抵食,份量仲好大份添🍕 pizza即叫即焗好食😋我叫左uncle steven pizza 係主打,是日例湯蘑菇湯好足料,同埋海鮮蕃茄意粉都有水準👍🏻嚟到先發現原來呢度有隻吉祥貓好友善好愛任摸唔嬲。😍負責人好健談好鍾意同啲食客傾偈,氣氛好chill- 是日餐湯 mushroom soup 蘑菇湯-uncle Steven pizza 超級食肉獸 $208-百里香海鮮闊意粉 lunch set $128📍G/F, 25 Elgin Street, SoHo, Central, Hong Kong 好。
- 是日餐湯 mushroom soup 蘑菇湯
-百里香海鮮闊意粉 lunch set $128