2022-07-22 37 views
跟住家姐👧🏻就有好野食 行街行到好累 見差唔多食晚餐時間 經過見到雲壽司 身為壽司控嘅我地就即刻衝左入去😂我地見到餐牌有個二人餐-特選二人餐🍣 $680價錢唔貴之餘 仲要所有野食都係好岩我地口味所以即刻叫咗❤️壽司師傅好快手就整好 我地都好快手食哂😂因為全部刺身壽司都好新鮮 真係好好味🥰好滿足前菜有蕃茄沙律🥗 同埋麵豉湯✨刺身有3款磯煮鮑魚係3款之中最有驚喜 鮑魚鮮甜 煮得好入味😋 口感鮮嫩彈牙👍🏻牡丹蝦🦐 ·大大隻味道鮮甜爽口深海池魚🐟·魚味濃郁 肉質緊實爽口 味道鮮甜✨壽司有6款🍣北海道海膽 ·味道鮮甜濃郁 口感好creamy🍣拖羅·油脂分佈平均 魚味濃郁 入口即溶 🍣火炙左口魚邊·經過炙燒嘅左口魚 魚油滲出 充滿油香 入口即溶🍣赤蝦·大大隻 味道爽甜 食落有黏黏口感🍣油甘魚·肉質軟腍 入口清爽甘香🍣辣味帶子軍艦·帶子肉厚爽脆 味道辣辣地 好惹味仲有2款丼飯🐟迷你蔥吞拿魚腩 ·蔥花吞拿魚茸份量好多魚味濃郁 🐟迷你鰻魚 ·鰻魚燒得好香脆 好有油香️

前菜有蕃茄沙律🥗 同埋麵豉湯

刺身有3款