2024-07-30 72 views
位於中環大館旁邊,望落係黑白外牆型格設計,內裏以木系為主嘅舒適感覺,餐牌以西餐為主,輕盈啲想食沙律有,另外想食意粉或飯飽肚啲都有,當然仲會有出名嘅咖啡,同埋梳打等等其他飲品可以選擇💁🏼‍♀️今次係午市時間去,揀咗兩款主食同埋兩款飲品🥗 煙煎雞肉和芒果牛油果沙律 💰$138賣相望落去係好唔錯,好colorful🥗沙律入面有雞肉、芒果、青瓜、車厘茄等等,另外面頭仲會有半個牛油果,口感好豐富,想食輕盈啲揀呢款唔錯,另外佢仲配咗三件蒜蓉多士,整得好香脆🍝 蒜油海鮮墨汁意粉 💰$188呢個意粉嘅海鮮材料有魷魚、大蝦同埋三文魚,份量都好夠,三文魚煎得好香脆,大蝦同魷魚都大件,意粉就係墨汁意粉,帶微微嘅辣,連埋蒜油香味,食落會更香更惹味❄️ 凍朱古力咖啡 💰$63iced Mocha既朱古力同咖啡嘅比例上,朱古力味會比較突出啲🍋 檸檬梳打 💰$55Lemonade用上新鮮檸檬,飲落去好清新舒服,可以幫助解膩

今次係午市時間去,揀咗兩款主食同埋兩款飲品
🥗 煙煎雞肉和芒果牛油果沙律 💰$138

🍝 蒜油海鮮墨汁意粉 💰$188