2021-07-21
💛Around Wellington·牛油果煙三文魚薄餅$148 l 小食拼盤$118 l 燒汁芝士炸薯條$43我自己覺得佢呢度啲小食好食啲 佢個Pizza係薄底嗰啲Pizza嚟嘅 都幾脆身 之後佢煙三文魚份量多就多啦 但係佢係冇咩油份嗰啲煙三文魚黎既 所以食落一般版🍕🤣🤣反而佢個小食拼盤所有嘢都真係即炸嘅 所以都唔錯 尤其係個炸粟米芝士餅唔會話太漏 而且啲粟米好甜🌽佢個炸薯條就麻麻地 唔知係咪因為佢有燒汁嘅原因 佢一上枱已經比較淋 而且佢個燒汁同埋芝士唔係好夾咁🙊🍟·香烤法式杜洛克豬鞍扒配蘋果燒汁$298之後主食方面我自己覺得佢地既risotto好味D既 佢個飯煮到啱啱好 而且調味都適中 不過嗰個我就唔記得咗影相🤣🤣反而個豬鞍扒我自己就覺得一般般 佢個豬肉比較乾身係juicy咁🤭·@eatwithyyy 天使蛋糕同場加映我朋友仔個日買既蛋糕 佢個蛋糕真係整得幾靚 佢入面個戚風蛋糕我自己好中意 佢係超鬆軟 而且唔會好重負擔😍佢面頭仲有超多焦糖脆脆 不過我就覺得佢個焦糖脆脆偏甜少少 有DD痴牙🤔·#rbyeat#rbycafe#rby💛#rby銅鑼灣·📍銅鑼灣登龍街28號永光中心21樓
牛油果煙三文魚薄餅$148
香烤法式杜洛克豬鞍扒配蘋果燒汁$298