喺一田shopping完後,見到有呢間新開既串燒店望一望menu發覺唔只串燒,仲有好多唔同款式食物,有海鮮有芝士撈丁,又有燉飯,大大杯奶茶都有🤣一次過滿足我貪心既願望,就決定黎吃個晚餐-串燒款式琳瑯滿目,雞牛豬魚、台式腸、墨魚丸等等都有,每款串燒亦都可以選擇不同辣度,唔太食得辣嘅我哋揀BB啦,已經覺得好惹味好驚喜既係每枱都會有一個裝蠟燭既小爐,咁就可以一直暖住D串燒保溫👍🏻 咁就唔怕未食就擺到凍,餐廳此舉好細心👍🏻-芝士燒蠔好濃郁既芝士香味,燒蠔相當juicy,又肥又多汁,想食扇貝同埋蟶子通通都有,加上蒜蓉粉絲一齊燒,完全滿足到海鮮控!必點新推出既Q彈墨魚串,味道酸酸甜甜,墨魚超級爽口彈牙!名符其實好Q彈!千祈唔好錯過~芝士撈丁雖然邪惡,但我地食得好開心🤭份量足夠兩個人share食,餐廳嘅元氣森林水果茶仲可以無糖添😍啱晒我!有天然又健康!飲住大大杯水果茶食串燒好爽!
喺一田shopping完後,見到有呢間新開既串燒店
芝士撈丁雖然邪惡,但我地食得好開心🤭
份量足夠兩個人share食,

芝士烤新鮮生蠔

超濃厚芝士撈一丁

元氣森林水果茶

Q彈墨魚串

2024-10-14
$350 (Dinner)
芝士烤新鮮生蠔
超濃厚芝士撈一丁