芝加哥串燒酒場

Chicago Bar And Restaurant
2024-07-28 997 views
很久沒踏進蘭桂坊,這夜友人說要暢飲幾杯 見呢到有串燒又有酒飲😛都幾正,就試吓-燒雞泡魚乾很厚實~燒得微香,很適合送酒食用😂叫左數款串燒,用一個大木盤上碟,好可愛美觀🤣-人氣雞肉組合組合有4串燒物,包括招牌雞皮墨魚滑,芝士雞串,雞肉軟骨棒和蜜糖雞翼正常發揮👍🏻蜜糖雞翼較為香脆-荔枝豚肉卷荔枝的甜味與豚肉味道都挺搭的,有啲水份,幾juicy-明太子玉子燒玉子燒幾挺實,加上明太子醬,味道不錯-茄子燒燒茄子不嬲都係my favorite 燒得都幾淋,蒜香味十足-無骨白鱔串食串燒好少見到白鱔串😛肉質幾彈牙香口-原隻魷魚串配搭上燒汁,好入味,也有魷魚香-日本博多雞皮超邪惡的一道菜,雞皮炸得超脆超超超香口!配上甜辣醬,好惹味😍 配酒必吃之選!大愛🤣-枝豆正常發揮-話明酒場,就緊係要飲酒,呢到酒類選擇都好多架😳飲少少又得飲多多都得😂由於本人無法高濃度酒精,揀左Magners蘋果酒👀正常發揮朋友就試左多種cocktail, 我覺得味道最為衝擊的是Crazy Mother Fxxker (VODKA,GIN, RUM, TEQUILA, BLUECURACAO, REDBULL),飲一啖都精神為之一振😂串
很久沒踏進蘭桂坊,這夜友人說要暢飲幾杯
見呢到有串燒又有酒飲😛都幾正,就試吓

-燒雞泡魚乾
很厚實~燒得微香,很適合送酒食用😂

叫左數款串燒,用一個大木盤上碟,好可愛美觀🤣
-人氣雞肉組合
正常發揮👍🏻蜜糖雞翼較為香脆

-荔枝豚肉卷
荔枝的甜味與豚肉味道都挺搭的,有啲水份,幾juicy

-明太子玉子燒
玉子燒幾挺實,加上明太子醬,味道不錯

-茄子燒
燒茄子不嬲都係my favorite
燒得都幾淋,蒜香味十足

-無骨白鱔串
食串燒好少見到白鱔串😛肉質幾彈牙香口

-原隻魷魚串
配搭上燒汁,好入味,也有魷魚香

-日本博多雞皮

-枝豆
正常發揮

由於本人無法高濃度酒精,揀左Magners蘋果酒👀正常發揮

串燒跟酒精這配搭真的不錯呢🤪 可以同朋友來把酒談歡既好地方😎
串燒
串燒