2022-12-21 19 views
餐廳位置非常容易搵到,由尖沙咀A1出口行2分鐘就會到達!乘搭升降機到3樓,一出升降機門,就得到侍應熱情嘅款待,佢哋非常有禮貌,而且服務周到,仲安排咗我哋坐卡位,座位寬敞,非常舒服,而且私隱度都頗高,可以同朋友暢所欲言。天氣轉涼,當然唔少得打邊爐同食雞煲啦!一場嚟到梗係要試吓火鍋店首創嘅酥皮麻辣芝士雞煲啦,加埋靚牛肉同埋海鮮拼盤,啱晒我😁酥皮芝士雞煲,將酥皮同埋雞煲二合為一,酥皮焗到非常香,表面鬆脆,切開然後融入芝士同埋麻辣汁裏面,加上吸收咗麻辣湯底嘅雞肉,非常惹味。海鮮拼盤樣樣都好新鮮,份量足美國牛肉盒,每一款都有少少標籤做介紹,非常細心,可以食到唔同牛嘅部位另外火鍋配料可以任叫打完邊爐之後,總係要食返個雪糕先至滿足嘅!除咗雪糕之外,仲有芋圓、豆腐花、涼粉選擇😋飲品方面,最欣賞自家製檸檬茶同埋荔枝茶,冰凍解渴,仲冇添加,比較健康!
餐廳位置非常容易搵到,由尖沙咀A1出口行2分鐘就會到達!

海鮮拼盤樣樣都好新鮮,份量足

另外火鍋配料可以任叫