2024-02-29
為食但又想食健康,圓貝嘅茶飲好啱我呀!佢係全港首個唯一採用全自家製作食材的珍珠奶茶品牌,好飲之餘亦會注重天然、健康和營養。同坊間傳統珍珠奶茶不同,這裡選用天然甜味劑,自家製植物奶以及手工珍珠,飲完可以零罪疚感 !😍今次我冇試珍珠奶茶,我要咗杯朱古力🍫:非常可仁 (僅68千卡,更有生酮選項)用嘅係 杏仁奶 裏邊仲有黑朱古力碎,多層次嘅口感😋另一杯叫咗:聖女香水(全新純茶)見個名好特別,顏色又色彩繽紛,所以試吓。原來佢嘅主要材料係蕃茄、香水檸檬,飲嘅時候會飲到一粒粒嘅奇亞籽。感覺好適合女人飲用,補血~味道清新獨特又解渴。買嘢飲配曲奇有優惠,今次買咗曲奇同埋素批:🍪麻糬曲奇有抹茶海鹽、伯爵茶、特濃朱古力和紅絲絨。海豚妹揀咗紅絲絨,我就揀咗綠茶海鹽。綠茶加上海鹽令到綠茶味更加突出,紅絲絨食到粒粒朱古力,曲奇成份用上純素牛油,曲奇口感軟身,加上煙韌的麻糬,好好味。🍀西西里波菜素批附上醬汁沾來食,健康菠菜,食完飽肚又冇罪惡感~🩷下次想飲珍珠奶茶會再嚟試埋珍珠奶茶😍
另一杯叫咗:聖女香水(全新純茶)
買嘢飲配曲奇有優惠,今次買咗曲奇同埋素批:
🍀西西里波菜素批
附上醬汁沾來食,健康菠菜,食完飽肚又冇罪惡感~
🩷下次想飲珍珠奶茶會再嚟試埋珍珠奶茶😍