星期五嘅晚上想自己一個散散心邊行邊搵食經過天后突然諗起呢一間都出名嘅越南菜門口貼住No MSG, 再望吓入邊都仲有啲位可以坐佢哋主要個格局係坐吧枱 如果四個人去我都覺得有啲辛苦一個或者兩個人去比較好啲侍應或者應該係老闆都係越南人佢哋交叉用廣東話同越南文傾偈 當晚因為太肚餓 點左呢啲👇🏻牛肉越南湯河 $80紙米卷 $42老老實實 個晚市menu設計我覺得一般佢得午餐有set可以嗌 因為我又好想食米紙卷 但被迫要叫份完整size 一共有四件 份量其實多㗎如果佢可以俾我叫半份我會開心啲同埋飲品好進取,因為已經叫咗米紙卷,搞到我唔捨得飲😂我唔客氣了🙋🏻‍♀️越式牛肉湯河 $80份量好大碗!自問大食但到最尾都食唔晒😂 同埋開心佢超足料有生牛肉,牛腩,牛丸,啲餸個份量都多㗎,河粉同個湯底我覺得正常發揮,落埋檸檬同辣椒仲正,都食得開心嘅!雖然話冇MSG即係食完越南粉呢,佢會令到你成日都好想即刻飲啲有氣嘅嘢😂今餐都不例外🥶🥶米紙卷 $42其實份量都幾多㗎 都係正常發揮菜新鮮 如果啲蝦再多啲就好啦😂😂經過呢邊唔排除會再嚟不過可能主要食佢啲湯粉類啦😆
星期五嘅晚上想自己一個散散心
邊行邊搵食
經過天后突然諗起呢一間都出名嘅越南菜
門口貼住No MSG, 再望吓入邊
都仲有啲位可以坐

紙米卷 $42

老老實實 個晚市menu設計我覺得一般
佢得午餐有set可以嗌
如果佢可以俾我叫半份我會開心啲
同埋飲品好進取,因為已經叫咗米紙卷,搞到我唔捨得飲😂

我唔客氣了🙋🏻‍♀️

越式牛肉湯河 $80