2012-02-24 1 views
今日約了大班朋友下午去樂富探新生 BB, 探訪前先解決午餐問題,老婆話想試試丼丼屋, 好吧, 即管一試.12:45 去到門口, 已經有一班人等位中, 大約 30 分鐘後有位.老婆要了滑蛋雞肉丼, 我就叫咗滑蛋豬扒丼另外加多個小食芝士薯餅, 再加多杯雪糕宇治抺茶雪糕新地落單後大約 15 分鐘, 先上滑蛋雞肉丼, 5 分鐘, 再上滑蛋豬扒丼.兩個丼啲滑蛋真的不錯, 蛋香而且真係幾滑, 加上甜甜的洋蔥, 配飯一流.可惜雞肉很"鞋", not good, 豬扒十分普通, just OK.兩個飯食哂啦, 但個芝士薯餅仲未嚟, 等了又等的情況下, 由落單計起超過 30 分鐘先有得食.好在, 呢個芝士薯餅整得唔錯, 芝士味雖然不太濃, 但炸得外脆內軟, 香脆可口小食食完, 可以上埋個宇治抺茶雪糕新地啦, 雪糕香滑加上綠茶紅豆, 不錯, 但可惜細杯咗啲.埋單連加一 $185.9
老婆話想試試丼丼屋, 好吧, 即管一試.

老婆要了滑蛋雞肉丼, 我就叫咗滑蛋豬扒丼
另外加多個小食芝士薯餅, 再加多杯雪糕宇治抺茶雪糕新地
滑蛋雞肉丼
滑蛋豬扒丼
芝士薯餅
兩個飯食哂啦, 但個芝士薯餅仲未嚟, 等了又等的情況下,
由落單計起超過 30 分鐘先有得食.
宇治抺茶雪糕新地

埋單連加一 $185.9
2012-02-11
Waiting Time
30 Minutes (Dine In)
$93 (Lunch)
  • 芝士薯餅