2024-08-22 24 views
今日放假,就黎到依間意大利手工pizza專門店試一下,舖頭喺宋王臺站隔離,超級方便,而且入面都好Chill ⭐️夏威夷Pizza呢個Pizza嘅材料包括千島醬、意式肉腸、菠蘿,呢個象嘅材料分布好平均,基本上每一啖都可以食到佢嘅餡料,而且厚薄都適中,整體嚟講係一個唔錯嘅選擇⭐️余均益雞翼佢值得讚嘅係呢一款雞翼,醬料嘅配搭一流,惹味之餘又唔會太膩,味道有少少辣,而且都撈得好平均👍👍⭐️炸薯條薯條熱辣辣,而且好大舊,脆卜卜嘅口感令人想一食再食,而且佢仲加咗啲黑胡椒粉, 呢一個配搭都唔錯⭐️意式奶凍口感好滑,加上果醬,口感同味道上都有更豐富嘅層次⭐️ Peroni & Stella Artois雖然餐廳有汽水飲品嘅選擇,但我哋最後選擇咗飲啤酒,熱辣辣嘅天氣,加上一流嘅美食,配埋啤酒,簡直係絕配,另外佢都有紅酒同埋白酒,下次嚟到可以試一下

⭐️夏威夷Pizza

⭐️余均益雞翼

⭐️炸薯條

⭐️意式奶凍
口感好滑,加上果醬,口感同味道上都有更豐富嘅層次

⭐️ Peroni & Stella Artois