2019-05-16
食泰國野就緊係九龍城啦啦啦啦~~我諗都冇咩人會反對啦,,不過如果你仲食緊地舖既話我諗大家都真係未食到最好食既泰國菜啦,,由boyboy帶港豬尼左尼度食之後都真係冇去過九龍城其他既地方食泰國野了~~尼度就係係街市最尾尾果間泰苑小食啦~~佢地真係好地道既泰國味架,,因為佢地都係泰國人做返...每次尼都一定要飲佢既冬蔭功湯,,真係超酸辣呀,,但係真係好好味,,仲有大蝦啦菇啦同好多香料香菜,,佢下面仲會一路有個細火煲住所以一定會飲得最熱騰騰既湯之後仲有尼度既金邊粉都好正架,,有好多芝麻仲有麻醬加埋一齊,,當然例牌有好多香料啦,,而金邊粉d sauce掛哂係每條粉到,,甜甜地既sauce都真係好好食仲有仲有最想介紹既就係蝦餅,,入面全部都係蝦肉尼架,,超級多餡爆餡,,仲好彈牙好好味呀,,其實尼度每一樣我都覺得真係好好食,,仲有串燒,魚都非常之不錯架,,大家未尼食過既話真係一定要尼尼度食一次👅
Other Info. :
Weekend大家真係要早dddd尼呀,,因為真係會大排長龍架!!