Beans 係唯一一間我會定期幫襯嘅Cafe, 佢既食物同飲品質素都保持到高水準,每次都令人滿意。今次嗌咗個新菜式「黑蒜.磯燒鮑魚.蜆肉白酒意粉」,佢屬於一種偏向乾炒嘅意粉,黑蒜白酒嘅醬汁有少少甜甜地,食嘅時候唔會覺得好油膩,反而有啲清新嘅感覺,同海鮮鮑魚蜆肉好夾。絕對可以試吓!🫶🏻另外嗌咗「蟹膏甲羅燒黃金蟹肉意大利粉🦀」,呢個意粉已經數唔到order幾多次🙈每次同唔同朋友都會想嗌依款一齊share。蟹肉蟹膏嘅鮮味令到成個意粉都好香。我哋仲跟餐加咗個黑松露薯條($28),份量好多好抵食,粗身薯條真係好正🤤今次第一次叫佢嘅甜品「Green Tea Waffles🍵」,除咗主角窩夫🧇,佢仲有好多配料例如紅豆麻薯、綠茶雪糕等等,好豐富👍🏻餐飲我哋叫咗「法式焦糖燉蛋拿鐵」同埋「伯爵茶拿鐵」,兩杯都相當好飲☕️
黑蒜.磯燒鮑魚.蜆肉白酒意粉

蟹膏甲羅燒黃金蟹肉意大利粉