2016-11-29 483 views
每次行經銅鑼灣都會心郁郁上黎買番個冬甩食,貪佢成日有新意味唔怕食到悶,同埋香港實在太小食冬甩既店。題外話小小先,有一次上黎買donut撞到佢真人,大家不妨撞彩上去睇下可唔可以同陳姓女藝員影到限相入番題先,食左果位女明星好鐘意既班蘭cream cheese味,勁想encorecream cheese既味道好濃,食到好香芝士味之餘又食到班蘭既香味,而中間果pat 就係原味既cream cheese。呢隻味最正就係唔甜,食完又唔會覺得太溜太濟。其他朱古力同埋綠茶味我自己覺得甜左小小唔太岩我 同埋佢個design真係好靚,上次同朋友拎人佢個袋出去比人問係邊度買,勁好笑。