上次食完一次. 今次又黎過, 8點去到話要等到8點半. 咁就去附近starbucks坐下,點知坐低唔夠5分鐘就打黎話有位. 上到去全拍牆2人台. 即刻點夜食. 先點鵝腸, 老既女經理冷冷語氣話:"冇晒", 1.乳豬例牌 可以, 但如果再熱少少會更好, 都係果句, 乳豬道道既味差唔多,係熱度,脆度既分別,依度乳豬係幾脆, 但個乳豬漿差dd. 整體都係ok的一款, 但你造 特登黎食我又唔覺有此必要. 都係過份吹捧所致!2.蝦子柚皮 果然係懷舊菜式, 我唔太喜歡, 感覺好似索左好多油咁. 3.豬小肚 , 由於叫豬粉腸賣晒,所以試依個, 唔多掂而且仲苦苦地. 第日食番豬仔腳安全d. 4.生菜鯪魚粥, 粥底好夠味, 鯪魚亦唔錯. 所以今晚全晚最好食係依味,其次已係乳豬.年老女經理. 埋單時要簽信用卡同酒樓既單, 我簽完信用卡單後. 佢又黎"簽埋下面". 禮貌水平不足!可惜! 反而送菜或其他待應有禮過佢好多. 老闆亦非常殷勤. 老細都咁好禮貌但手下咁既水平! 個女經理要再培訓.整體而言, 可以唔食我以上寫既野. 除左粥類之外. 但老實. 又唔係真係咁天上有地下無的. 行過可試試.

2010-08-13
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)