2020-05-28
之前因為疫情,我無食到,上星期我好彩預訂左,終於可以嘆個夠本。真係好開心,大大份刺身仲有乾冰效果,影相好吸引,有大粒鮮甜帆立貝,厚身三文魚,大塊海膽,甜蝦等等,刺身非常鮮美,可能我哋掛住燒肉,冰出水,店員叫我哋唔好食,再叫過份啦,我都有點唔好意思,所以一定要快快食龍蝦開邊,凍食,很鮮甜,肉質鮮美,仲有蝦膏,非常滿足,呢個無追加的重點係肉呀,碟上肉類已有紙牌介紹,成碟有澳牛,美牛,韓式肉,雞翼,骨付雞腸,我們超中意食牛,和牛油花分佈均勻,每口都係牛味,和牛肉眼燒至七八成就食得,肉汁豐富,骨付雞腸很特別,食過中意追加和牛,很高質,仲有海蝦都好正,肉質結實,燒海鮮好強勁蛋白質的味道,超正天婦羅叫了蝦,菇,榴槤,炸漿唔算厚,最欣賞反而係榴槤波波,流心而且好香榴槤味,正。留肚食甜品,努力食雪糕,甜品都高質,有movenpick,今日有草莓,朱古力,亦都有特別口味,少不了榴槤雪糕,菠蘿冰,甜筒,所以一定要留肚燒完肉,就嘆杯酒,酒任飲,無揸車都唔好博命飲,老公飲左柚子及梅酒,飲品冰櫃有,韓式,台式飲品,支裝水都有。