前排一直Book mark住要去呢間泰國過江龍打卡熱點甜品店,但係去左兩三次門口都係有一條長長既人龍😆每次目測都要等起碼兩小時以上,所以已經放棄左好幾次無食到😂最近我諗因為疫情既原因好大部份人都無再出去堂食,我就趁呢個難得既機會決定再去撞下彩,終於不負所望,今次隊都唔洗排就入到黎喇🤣仲可以係無人既門口前面打個卡添🤭今次因為食飽午餐先黎,所以只係簡左一款吐司黎輕嘗❣️🐠原味蜜糖吐司🍞 $108雙球既雲尼拿雪糕加Cream 配上蜜糖味牛油烘過既巨型厚吐司,吐司既口感做到外脆內軟帶有牛油香,原味都依然係我百吃不厭既味道😋香港限定係有個鹹蛋黃蜜糖吐司,不過我就麻麻地食又鹹又甜既野所以無試,如果大家有興趣食完就同我分享下喇😆總結黎講我覺得不過不失,但係如果要我係排兩個鐘先食到既就認真講句我唔會排😂聽講佢刨冰係出名d,或者睇下下次再食刨冰睇下我會唔會有改觀😆P.S 另外呢度最唔好既地方係佢只限你落單一次,本身我地係想食完個吐司睇下夠唔夠飽再食其他,但係都唔得喇😂所以俾個menu大家去之前睇定,有咩想食記得一次過要嗌曬丫🤭

今次因為食飽午餐先黎,所以只係簡左一款吐司黎輕嘗❣️

🐠原味蜜糖吐司🍞 $108

原味蜜糖吐司