2022-11-22 190 views
Berry Cheesecake Soufflé $98梳乎厘班㦸滿滿空氣感,入口鬆軟綿密,而且好有蛋香味,好食👍🏻 士多啤梨同藍莓醬就普通,冇咩特別。PAN de PAIN French Toast $95多士外脆內軟,充滿蛋香味,外表嘅糖漿唔會過甜膩。〰️〰️〰️〰️〰Soufflé pancake有小驚喜,一嚟佢蛋味好重,二嚟係佢有空氣感鬆軟得嚟,又唔會好似食咗陣風咁🤣 呢個質感啱啱好,我幾鍾意~餐廳以黃色為主調,加上橡木嘅枱櫈,感覺幾舒服。今次張枱有叉電位,但2個都係壞嘅🥲 有少少扣分~ 有呢個設備但用唔到感覺係差過完全冇呢個設備呀,都唔知整嚟做咩⋯⋯〰️〰️〰️〰️〰️食物: 4/5消費: 3/5 環境: 4/5服務: 3/5Revisit: Yes
Berry Cheesecake Soufflé
Berry Cheesecake Soufflé $98

PAN de PAIN French Toast
PAN de PAIN French Toast $95
多士外脆內軟,充滿蛋香味,外表嘅糖漿唔會過甜膩。
〰️〰️〰️〰️〰
〰️〰️〰️〰️〰️