4 day(s) ago 48 views
同同事路經沙田,就決定搵間餐廳坐低,慢慢食慢慢傾。呢間餐廳不但有刺身壽司仲有好多日式料理任叫任食,真係非常之抵。先講刺身,松葉蟹腳新鮮,北寄貝爽口,三文魚肥美,仲有青口等海鮮冷盤,十分豐富。令我最難忘的是特色料理,酒漬鮑魚彈牙,鵝肝多士肥美甘香,每一口盡是鮮味的鮑魚蟹粥,更是令人難忘。燒物方面,不單有羊鞍、牛舌、雞軟骨等等,還有燒榴槤、燒菠蘿及草蝦等等,款式十分多元化。飲品除一般大路之外,還有樽仔奶茶,清酒、日本罐裝啤酒,選擇非常之多,全晚飲嘢都可以保持不同,啱晒多心的我🤣。最後當然要食甜品啦,除咗雪糕任食之外,仲有燉鮮奶,非常養顏。餐廳環境好舒服,侍應態度親切,覺得十分超值。
同同事路經沙田,就決定搵間餐廳坐低,慢慢食慢慢傾。

餐廳環境好舒服,侍應態度親切,覺得十分超值。