2020-12-13
• 3’ Original Basque Burnt Cheesecake ; Strawberry Danish🍓•💵Price: $46 ; $38-早排周圍啲人都講緊大熱既Basque Burnt Cheesecake🧀搞到我都心郁想試好耐,然後見到La Vina有岀三吋size既我即刻雙眼發光要bookmark黎試!🌟三吋size咁吸引係因為兩個人都可以輕鬆食晒🤭唔洗下下要搵幾個人慶祝生日呢啲日子先可以買黎試😆 見到個cake焗得好靚,表面焦香呈啡色燶燶哋既狀態,而內裡又好濕潤creamy,芝士味仲好香濃好好食阿!🥰今次黎除左試左佢地招牌既basque burnt cheesecake,仲食左個strawberry danish,個酥皮每層都好香脆,口感非常鬆化,夾埋幼滑既吉士醬同士多啤梨食,唔會太甜好滿足~
💵Price: $46 ; $38