2023-05-08
一入門口已經見到隻黑豬豬🐖擺設 , 好可愛餐廳以藍白木系自然色調為主 , 環境寬躺 , 座位舒適闊落 , 好適合家庭朋友聚餐💯作為親子餐廳 , bb櫈 , 兒童餐具 , 兒童餐全部都有供應👍🍕 𝗦𝗶𝗴𝗻𝗮𝘁𝘂𝗿𝗲 𝗣𝗶𝗴𝗴𝗶𝗲 𝗣𝗶𝘇𝘇𝗮 (𝟭𝟱”)係芸芸咁多口味入面 , 我地揀左呢個招牌薄餅 , 佢餡料非常豐富 , 最特別係加左脆豬皮 & 招牌手撕豬手 , 非常惹味 !用石爐焗製既餅底烤得酥脆焦香 , 口感鬆軟煙韌❤️🍱 𝗞𝗶𝗱𝘀’ 𝗠𝗲𝗮𝗹Kids Menu 隱藏左係畫紙入面~ 呢到既兒童餐一共有 5 個選擇 , 跟餐配一杯蘋果汁🧃我地點左忌廉雞肉波菜長通粉 , 忌廉醬汁好香芝士味 , 非常creamy , 小朋友好鐘意~🐚 𝗦𝘁𝗲𝗮𝗺𝗲𝗱 𝗖𝗹𝗮𝗺𝘀蜆肉肥美鮮嫩~ 湯汁好香白酒味🥂 , 再帶點蒜辣味道🧄🌶️ , 用黎點麵包岩晒 !🍖 𝟱𝟲𝗛 𝗦𝗹𝗼𝘄-𝗰𝗼𝗼𝗸𝗲𝗱 𝗕𝗕𝗤 𝗕𝗲𝗲𝗳 𝗦𝗵𝗼𝗿𝘁 𝗥𝗶𝗯呢個係餐廳推介菜式 , 真係好好食 ! 用慢煮方式煮既牛肋骨非常嫩滑多汁 , 牛味香濃 , 連小朋友都食到舐舐脷🤤🍰 𝗧𝗶𝗿𝗮𝗺𝗶𝘀𝘂呢到既Tiramisu整得好好 , 濕潤既蛋糕加上非
用石爐焗製既餅底烤得酥脆焦香 , 口感鬆軟煙韌❤️
🍱 𝗞𝗶𝗱𝘀’ 𝗠𝗲𝗮𝗹
🐚 𝗦𝘁𝗲𝗮𝗺𝗲𝗱 𝗖𝗹𝗮𝗺𝘀
🍰 𝗧𝗶𝗿𝗮𝗺𝗶𝘀𝘂
呢到既Tiramisu整得好好 , 濕潤既蛋糕加上非常軟滑既 mascarpone cheese , 又唔會太甜 , 好滿足🥰