2023-06-16 440 views
今日餐廳好推介: 牛舞日本燒肉‧涮涮鍋❤️👍🏻👍🏻日本薩摩和牛拼盤齊哂幾款唔同位置嘅牛,每一款都非常之好食,但講到我最鍾意嘅就一定係佢哋嘅和牛粒,一啖一粒真係好滋味!👍🏻👍🏻牛油清酒煮蜆有陣陣好香嘅牛油味,加上酒味就更加帶出蜆肉嘅鮮味。👍🏻👍🏻秋葵炒牛肉都好好食,未燒好啲肉之前我都會叫嚟食吓,健康嘅秋葵炒完啲牛肉又唔會老幾好食。👍🏻👍🏻羊肉片好大塊,而且仲可以加上自己鍾意嘅醬汁調味。👍🏻👍🏻金菇牛肉卷都係唔錯嘅選擇,牛肉肥瘦比例一半半,油花分佈啱啱好。👍🏻👍🏻天婦羅都有唔同嘅款式,即叫即炸脆卜卜。👍🏻👍🏻燒吞拿魚沙律都整得唔錯,吞拿魚新鮮,再加上酸甜沙律醬同蔬菜,非常之開胃又清新!
今日餐廳好推介: 牛舞日本燒肉‧涮涮鍋❤️
👍🏻👍🏻羊肉片好大塊,而且仲可以加上自己鍾意嘅醬汁調味。

👍🏻👍🏻天婦羅都有唔同嘅款式,即叫即炸脆卜卜。