2017-06-03
今晚去九展睇戲,但九展嘅餐廳不太吸引,反而想試試位於Mega box 嘅Comic park & cafe。呢度佔地7000呎,以動漫樂園為主題,有得玩有得食,想黎好耐架啦!玩之前先醫下肚。美式雜扒配野菌飯$88份量非常多,有牛扒、雞扒、豬扒、腸仔、煙肉,兩個女仔share食都夠飽。意式香草腸忌廉扁意粉$62意粉比較有驚喜,忌廉味濃郁,十分creamy,配料有菇類同香草腸,抵食又好味,推薦!以上精選晚餐奉送汽水/即磨咖啡/檸檬茶/檸檬水。食飽就出動繞場一周了,好多精品售賣,仲有T-shirt,但價格不低。然後就開始重頭戲:夾公仔!先簡單填張form,成為會員就能得到會員卡,想購買代幣只需要充值落張卡到,插卡落遊戲機就可以玩遊戲。我地增值左100個代幣,全部用黎夾公仔。朋友太厲害了,成功夾到Hello Kitty 公仔一個,我地超興奮!哈哈!遊戲太吸引了,令人樂而忘返,下次一定會再來!
玩之前先醫下肚。
美式雜扒配野菌飯$88
意式香草腸忌廉扁意粉$62
以上精選晚餐奉送汽水/即磨咖啡/檸檬茶/檸檬水。
我地增值左100個代幣,全部用黎夾公仔。
遊戲太吸引了,令人樂而忘返,下次一定會再來!