2016-11-17
我第一次食Luna cheese cake係5年前既事 一食就成日久不久會好掛住佢不過價錢唔算平所以只好每次經過都望下懷緬佢既味道同口感男朋友同屋企人都知道我大愛luna既cheese cake逢生日都會買我一個滿足我既慾望今年都不離外又係Luna cheesecake慶祝我既生日太幸福了!因為而家愈來愈多口味除左原味 仲有綠茶 玫瑰等等男朋友唔肯定我會唔會想試新口味佢去到揀都揀左一段時間最後都係穩穩陣陣揀左我既大愛原!味!不過而家做promotion 買夠$200送一個細既綠茶蛋糕男朋友為了令我有個完美生日專登+$30買左個生日蠟燭 湊夠$200講翻個原味蛋糕先我之咁中意Luna cheese cake係因為佢既芝士味好香好重食落又唔會好濟我係一食就停唔到因為食左唔會濟又好味食既時候有幾種食法既1. 放冰箱 食前既半小時攞出黎 等佢半溶就食 口感會好似雪糕2. 放係普通雪櫃 口感會比較似平時既cheesecake 不過 Luna cheesecake一定比其他cheesecake更creamy更好味兩種食法我都試過 都係好正!另外想講下綠茶味今次係我第一次食原來佢唔係成個都係綠茶佢係
不過價錢唔算平
食落又唔會好濟
我係一食就停唔到
因為食左唔會濟又好味
食既時候有幾種食法既
兩種食法我都試過 都係好正!
另外想講下綠茶味
今次係我第一次食