(Non-member)
2006-08-14 9 views
難得剛剛病好,星期六晏晝諗住搵間四正少小既餐廳食,結果就走上新城市七樓試新野,女友話不如呢間,好,就試下你。叫左兩個午餐set,見到隔離有一檯頻頻換野,覺得有o的唔對路,好似係落錯order之類,另一檯就係咁催個侍應,話o的野叫好耐都未到。結果我女友叫個牛肉烏冬黎先,等左唔算耐。好啦,到我個唔知咩蕃茄海鮮烏冬,第一啖食落去,果o的唔知係蜆仔定咩貝類,一陣腥味,咬落去有粒沙添,都算啦。撩多碟烏冬一下,嘩!大佬!!!!有條鐵線!!!!我平日食野狼吞虎嚥,好彩剛剛病好精神麻麻,食野細細啖,如果我又係大啖大啖食,食埋條鐵線落肚,都唔知點算。即刻叫侍應來投訴,佢話換過碟好唔好?我幾大都話唔好,邊度仲敢係你度食野,個侍應都算係咁,幫我取消左碟野,我女友個牛肉烏冬免我加一,仲前後唔好意思左幾次,態度都算係咁。不過道多幾次歉又點,呢間野,我永久bad list,唔會再有幫趁。