2024-06-12 193 views
位於九龍灣ᴍᴇɢᴀʙᴏx11樓主打食豬肉既餐廳,同時都係Pet friendly 餐廳🐶我地一早打佐電話比餐廳留定有狗狗,因為餐廳提供比狗狗既只有近室外幾張檯既位置~如果提早在Openrice Book 都有訂座優惠架!💁🏻‍♀️ 餐牌野食選擇都幾多架,我地揀佐慢煮醬燒豬肋骨,配上燒烤醬,因為慢煮的關係,肉質非常淋而鮮嫩多汁,仲有椰菜沙律、粟米和薯條,CP值最高!份量都好大,2個人 SHARE食都會好飽呀!🤩 另外叫佐個蕃茄肉丸意粉,有4粒大大的肉九,配上新鮮蕃茄打成茸既醬汁,意粉都幾彈牙,感覺好開胃又健康呀~😗 店內環境清靜,有好多植物同豬仔圖案,最搞笑連隻碟都有豬仔仲寫住Lick ME架~有機會再黎試下啦~🥹

我地一早打佐電話比餐廳留定有狗狗,