2002-11-09
冇o黎一排,好似少人o左(唔知係咪因為樓下開o左間Sushi Toki?),個menu 都唔同o左。Lunch set overall 比以前貴o左DD;例如雜錦魚生飯set要成舊水。不過呢度D 鐵板燒水準一向不俗,而刺身就一般咁啦。<br>我地兩口子叫o左一個鐵板薄燒牛柳set,除o左牛柳之外仲有miso soup、日式沙律、炒飯、燒三文魚同尤魚。個set雖然要成百五蚊,但係D 牛柳好有水準;尤魚同三文魚都好新鮮。此外,我地仲叫o左個menu 冇o既吉列豬扒set。可能因為係豬扒而唔係豬柳,始終唔及Tonkitchi 咁好味;不過個豬扒其實算整得幾香幾鬆軟喇!<br>Service 方面,serve 我地個waitress 姐姐仔好好人,以下係我地當日聽到幾次o既對白:"呢樣o野個set 冇o播;但係如果你地鍾意我都可以送俾你地。"結果,佢另外送多o左兩個雪糕俾我地呀!