2017-05-01 2902 views
lunch同媽咪一齊去食 之前食開沙田果間 lunch套餐基本都係55-80蚊之前 很抵 所以今次都想食 但去到先發現lunch set都超過100蚊 貴好多 但餐牌單點果part菜式種類都比新界多因為lunch set點兩份 份量太多,所以我同媽咪兩人一齊點左一份套餐 另外點了一些壽司以及沙律套餐(108蚊): 的確份量比沙田果間多,配菜除了沙律仲有一些其他 整份套餐的確比沙田精緻許多 魚生種類也比較多 每一片都係厚切很滿足 不過飯好多 食唔曬迷你海膽壽司:五十幾蚊1小個丼飯,份量大約為2.5個壽司拼在一起 但海膽份量麻麻 但很滑 一d都唔腥 同許多魚子一齊食 很滿足! 我很鍾意蟹肉壽司(12蚊1個):蟹棒大過飯糰 不過挺一般的三個魚壽司:三種唔同既魚壽司組成既set 果日好似特價所以點了這個 壽司飯經過小小調味 顏色也不是白色 還OK 比蟹棒壽司好吧 至少有唔同既魚總體還是不錯的 價格的確比新界的分店高 不過食物質素不錯 果日download一個apps收會員 三個月內累積消費滿400塊就變會員 那天我一單就滿400了 第二日就變會員⋯可以有九折 服務費抵銷了 不錯不過講真 下次我

蟹肉壽司(12蚊1個):蟹棒大過飯糰 不過挺一般的

不過講真 下次我都係會去新界分店 港島分店好貴
海膽迷你丼
$200 (Lunch)
海膽迷你丼