2021-07-02 1496 views
天氣熱唔想出外就去左沙田新城市行,選左呢間食野,假日當然要等位等左半個鐘就有位,我地一行六人食左以下食物😄😄😋😋呢個set有三個飯,味道唔錯,新鮮🍱🍚咖喱🍛豬扒蛋包飯:知道呢間出名蛋包飯,好好食,用日式咖喱做,好結好香,蛋好滑😆😁😄😃😀朱古力香蕉芭啡:呢樣令我好失望,比預期難食,唔係我想食既味道😊炸蝦🍤沙律🥗:蝦外皮好脆,好大隻都算多,蝦🦐熱菜凍幾特別。兒童🧒餐最抵,對小朋友來講份量算多,如果對我呢個成年人個胃來講已經足夠,好好食😋😊😌芒果🥭味厚,值芒果偏酸~~😞😞雜莓:呢個好清新,水果味多,水果又多,唔錯。😜總體呢間一般,價錢貴,味道麻麻😔😣就咁食要800埋單,呢知價錢其實可唔食好多罰!!😋
呢個set有三個飯,味道唔錯,新鮮🍱🍚

炸蝦🍤沙律🥗:蝦外皮好脆,好大隻都算多,蝦🦐熱菜凍幾特別。

兒童餐

芒果🥭味厚,值芒果偏酸~~😞😞

雜莓:呢個好清新,水果味多,水果又多,唔錯。😜

$150 (Lunch)
兒童餐