2023-04-20 29 views
之前睇YouTube介紹呢間餐廳,已經好想試,而且又未試過串燒放題,決定星期六中午去食,個段時段價錢係最抵🆗,大人$198加一可以食兩個鐘⌛️每個卡位都有一部串燒轉轉機,用手機qr code叫想食嘅串燒,之後放上部機⚙️到,會自動360度轉動,呢個時間只需要睇熟未,所以有空餘時間同朋友傾計💬 串燒主要分幾個類別:豬🐖牛🥩雞🐤羊🐑海鮮🐟腸、丸、菜、甜味食物(例如棉花糖☁️)其實基本上有時間試曬全部串燒,再選擇自己鍾意❤️個啲,我最鍾意呢幾款,亦都推薦👉🏻豬五花、雞翼、多春魚、魚肉年糕、菠蘿、日本甜番薯可以自行點想要嘅醬👉🏻柚子蜜汁、燒汁、泰式醬,仲有可沾辣粉、椒鹽粉、孜然粉,正👍🏻飲品可以係出面大櫃揀最後食到好滿足,應該最少有60串🤭

飲品可以係出面大櫃揀

最後食到好滿足,應該最少有60串🤭