2022-05-30
帶媽咪黎試試雞煲打邊爐🍲 揀左A餐 💰208/1人如果想食蠔or多款肉可以B C餐,不過我哋兩位女士覺得A餐都好夠食!👌🏻 因為都有埋海鮮可以叫,208包海鮮黎講十分抵食啦😌唔食得辣,而且想之後個湯底鮮d,所以叫左唔辣雞煲🐔記得第一輪係食左雞先,如果唔係加左水d汁就無味~ 個醬汁甜甜地,我哋都食得好滋味😋 夾起埋有汁既雞件就正式打邊爐!出面有自助櫃拎飲品同菜,因為個日我黎m唔飲得凍野,就問職員拎未雪藏既飲品🍹 佢哋都好好人幫我係新貨度拆出嚟🙏🏻 除左自助區有菜,QR code 下單區都有蔬菜,例如萵荀、秋葵、南瓜、冬瓜等等。海鮮類推薦: 串蝦、鱔片、蟶子、蝦滑,好新鮮,同媽咪都有encore。蟶子第一次見係最平既餐有得任食👍🏻 而且都幾飽滿,但當然要注意唔好滾太耐⚠️ 鱔片夠爽口💯 但一份得幾片😂 所以不斷keep住下單!-總括然言,晚巿💰208食到雞煲,同有海鮮既任食邊爐係好抵💯 無論同屋企人同朋友食都係一個好選擇👍🏻-人均消費:💰229 (已加一)-餐廳: 18樓雞煲火鍋專門店 地址: 旺角彌敦道593-601號創興廣場18樓
唔食得辣,而且想之後個湯底鮮d,所以叫左唔辣雞煲🐔
人均消費:💰229 (已加一)
餐廳: 18樓雞煲火鍋專門店
地址: 旺角彌敦道593-601號創興廣場18樓